Fratelli Pizzeria est. 2015

En solrig sommerdag d. 1 august 2015 åbnede Fratelli Pizzeria sin første restaurant på Tordenskjoldsgade på toppen af Trøjborg i Århus. Husets specialitet var, og er stadig i dag, et bredt udvalg af italienske delikatesser. Vores filosofi og menu er kendetegnet ved et fokus på, at alle munde skal kunne mættes hos os – til en rimelig pris. Det er uanset smag og behag, hvorfor vi blandt andet også tilbyder et lækkert udvalg af vegetariske, veganske, glutenfri og laktosefri pizzaer. Kvaliteten skal kunne smages, og derfor går vi hos Fratelli Pizzeria aldrig på kompromis med friskheden i vores råvarer og kærligheden til madlavningen. Se menukortet.

Moderne restaurant med plads til alle

På den korte tid, som Fratelli Pizzeria har eksisteret, er vi allerede blevet kåret til adskillige priser som værende byens bedste pizzeria, hvilket er bestemt via en afstemning for århusianerne. Ud over at sælge ud af huset byder Fratelli også velkommen indenfor i en hyggelig restaurant. Her er bordene pyntet op med levende lys og italienske krydderier. Et moderne, afslappet space både med plads til dem, der ønsker noget hurtigt samt dem, der ønsker at sidde og nyde maden inden for Fratellis fire vægge.

Århus’ bedste pizza

Vi skylder vores kunder en kæmpe tak, fordi I var med til at vælge os som byens bedste pizza i Smag Aarhus‘ konkurrence (2017). Vi er glade for, at I sætter pris på kvaliteten i vores pizzaer og friskheden af vores råvarer. Titlen som den bedste pizza i Århus betyder meget for os, og derfor knokler vi selvfølgelig videre for at give jer høj kvalitet i både vores mad, men også vores service, så vi kan bevare titlen som byens bedste pizza og fortsat kan sætte et smil på kundernes læber. ❤ Af hjertet tak

Læs artiklen, hvor læserne kårer Fratelli Pizzeria til Århus’ bedste pizza:

Smag Aarhus anmelder Fratelli Pizzeria

Vi ses hos Fratelli Pizzeria, Tordenskjoldsgade 81, 8200 Århus N

Takeaway Options