Lørdag den 26. oktober åbnede vi et nyt Fratelli Pizzeria i Aarhus C, på Vestergade 39. Allerede tre uger inde er interessen fra århusianerne stor, og vi kunne ikke have håbet på en bedre modtagelse.

Stor tak til alle, der har været forbi, og som har givet os varme hilsner med på vejen i forbindelse med åbningen af Fratelli Vestergade!

NYHED! Lækre pastaretter på menuen hos Fratelli Vestergade

På den nye Fratelli Vestergade serverer vi udover de pizzaer, som vores gæster kender fra restauranten på Trøjborg, bl.a. også dejlige, italienske pastaretter. Som gæst har du fx mulighed for at sætte tænderne i den klassiske Spaghetti Carbonara, den pikante Linguine Salami Paprika eller den cremede Ravioloni al Tartufo e Funghi på gorgonzola og fløde– og mange flere!

Se hele Fratelli Vestergade menuen.

Italiensk dessert og kaffe som prikken over i’et

Endnu en nyhed i forbindelse med åbningen af det nye Fratelli Pizzeria på Vestergade er desserter og kaffe. Det skal være den perfekte afrunding på den italienske middag hos Fratelli, som vi håber, rigtig mange vil nyde i restauranten. Vi serverer bl.a. en lækker hjemmelavet Tira misu, en velkendt klassiker i det italienske dessertkøkken, som også århusianerne er rigtig glade for.

Hertil skal selvfølgelig høre en dejlig kop kaffe. Hos Fratelli serverer vi derfor, i vaskeægte italiensk ånd, en lækker kop illy espresso til at runde aftenen af på.

Tjek alle Fratelli desserter ud i menuen og bliv fristet til et kig forbi!

Takeaway Options